Restoran çok acıklı, biraz garip bir his yaratıyor «rahat değil». Mevcut kursa göre 2 küçük öğün ve 2 kokteylden oluşan akşam yemeği bize 2 bin liraya çıktı. Ana yemeklerden önce atıştırmalıklar getirdiler - hoş ve lezzetliydi. Yemeklerin kendileri boyutları ve lezzetleriyle hayal kırıklığına uğradılar. Küçük porsiyonlar servis ediyorsanız, bu ya ezici ya da çok tatmin edici bir şey olmalıdır. Bizde başka hiçbiri yoktu. Belki et yemeği biraz daha doyurucuydu, ancak patates püresi ve enginarla çok küçüktü. Bir defaya mahsus gidebilirsiniz, çünkü deneyim gerçekten kötü değil ve normların tadına göre yemek, sadece acınacaklık ve fiyatlar açısından yetersiz kalıyor. Restoranı ziyaret ettikten sonra tokluk beklemeyin, büyük olasılıkla akşam yemeğini haşhaş tohumu ile cilalamanız gerekecektir
Harika bir mutfak! Seti aldığınızdan emin olun ve buna dahil olmayan her şeye ek olarak! En az birkaç gün önceden rezervasyon yaptırmanız gerekir. Bir arkadaşım gitti ve onu üzen bir özelliği not etti, eğer bir set alırsanız, masadaki herkes de bir set almalıdır, aklınızda bulundurun. Set Mikla'nın fiyatının yarısı kadardır, ancak daha lezzetli, daha ilginç ve daha büyüktür. Gerçekte, İstanbul'da her yemekle etkileyebilen tek restoran. Burada dokuların önemini, tat kombinasyonlarını, sunumun güzelliğini ve yemeklerdeki tuzun dengesini biliyorlar. Neolokal, Mikla, Tugra ve Mürver hiçbir karşılaştırmaya gitmiyor.